OVER E-CHOPPER TOURS

E-Chopper Tours Bergen op Zoom is een uniek concept en is ontstaan met het idee om de mensen een unieke, duurzame en milieubewuste activiteit aan te bieden. Dit doen we met onze elektrische E-Choppers die naast milieuvriendelijk ook een uniek en hip voorkomen hebben.

Cruisen op de E-Choppers is een ware beleving. Geruisloos op een ontspannen manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Je doet dit alleen, met je partner, familie of vrienden. Je rijdt een prachtige route door historisch Bergen op Zoom of het Brabantse landschap en ook kan je onderweg stoppen om even een hapje en een drankje te doen op het terras.

E-Chopper Tours Bergen op Zoom is het adres voor duurzame en bijzondere momenten en biedt het hele jaar door de meest spectaculaire tours aan.
We hebben alvast de beste en mooiste tochten voor je uitgestippeld, je hoeft alleen nog maar te genieten.

Wil je ook lekker uitwaaien op de unieke E-Choppers van Voltbikes? Reserveer direct via de website, telefoon of WhatsApp.

e-chopper tours

Veelgestelde vragen

Je bent vrij in het bepalen van je route. Uiteraard kan het team van E-chopper Tours je wel op de hoogte brengen van alle hotspots in Bergen op Zoom en omstreken.

Als je een E-chopper wilt besturen ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommer-certificaat. 

Zeker, je kan bij ons terecht voor teamuitjes, verjaardagen, familiefeesten etc. Reserveer wel even op tijd zodat we genoeg e-choppers kunnen klaarzetten!

Nee, de E-choppers zijn 100% elektrisch. Wij zorgen ervoor dat de accu voldoende opgeladen is.